fbpx

I samarbete med Lekia/Babya Marieberg (vid IKEA/K-rauta) och Örebro City

Idag bär det äntligen av ut på vägarna igen med husbilen efter fem dagars badrumsrenovering. Vi gjorde förarbetet före semestern och har nu färdigställt det sista efter att mattläggaren gjort klart.

När vi åker husbil är säkerheten för alla mycket viktig därför är det självklart att barnbarnen ska färdas i ordentliga bilbarnstolar.

Här är en Axkid modukid monterad på Axkid modukid base som är fäst i bilens IsoFix-fästen.

IsoFix är en ny standard, i alla fall för oss, för enkel och säker montering och demontering av bilbarnstol. Vår husbil var inte utrustad med dessa fästen från början, men delarna fanns som originaltillbehör från Detlheffs till vår husbil. Stort tack till Pernilla Högstedt vid Fribergs Fritidscenter för hjälpen med detta.

Vi har satt dit en liten ryggdyna till passageraren brevid bilbarnstolen. Detta för att barnbarnet på så sätt ska få mer benutrymme. Skönt också med skydd för dyna och ryggstöd som även har plats för Ipad och lite pysselböcker, t ex Snäckis och Skalis från Caravan Club of Sweden

Vi har tidigare skrivit på bloggen om olika bilbarnstolar och säkerhet för små husbilsresenärer.

På vår YouTube-kanal finns även filmer där Torbjörn Andersson vid Lekia/Babya visar hur man monterar bilbarnstol i husbil.

Och hur blev badrummet? Vi är jättenöjda med resultatet, nu är det här inne man vill bo när vi inte är ute med husbilen…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism