fbpx

Här presenterar vi de olika nätverk som HUSBILSRESOR & ÄVENTYR är anslutna till och där blogg och hemsida är synliga.


HUSBILSRESOR & ÄVENTYR är en av sju svenska resebloggar som är anslutna till Swedish Travel Bloggers ett nätverk för företag och turistnämnder för att enkelt hitta de största, seriösa svenska resebloggarna. Bloggarna inom nätverket har alla detta gemensamt;

  • Bloggen är skriven på svenska
  • Bloggaren använder Google Analytics och delar gärna besökarstatistik med dig
  • Minsta antal unika besökare varje månad som ingår i SwedishTravelbloggers.se är 5.000 per månad.
  • Bloggarna gör bara seriösa partnerskap där det är tydligt för läsaren att ett visst blogginlägg är en del av ett partnerskap

En samlingsportal för just svenska resebloggare, och även en samlingsplats för erbjudanden till bloggare som söker andra bloggare eller vill utveckla sitt resebloggande och även till företag, resebyråer och andra som vill hitta bloggare att samarbeta med. 

NordicTB Collective erbjuder digitalt innehåll av hög kvalitet genom innovativ marknadsföring, ommärkning och kampanjer anpassade för att nå din målmarknad. Vi arbetar med varumärken, företag och destinationer på stora och små projekt.

Ladda ner NordicTB media paket

Turistkanalen – Hela Sveriges Digitala Turistbyrå. Fler och fler väljer att turista i Sverige och Turistkanalen ger dig hela turistsverige på ett ställe. Här finns mer än 17.000 besöksmål.

Influencers of Sweden är Sveriges intresseorganisation för social media influencers. Vårt uppdrag är att främja våra medlemmars ekonomiska intressen, att utbilda dem kring sina rättigheter och skyldigheter och stödja dem i sina roller som publicister.

Vårt uppdrag är också att skapa debatt och uppmärksamhet kring frågor som gäller våra medlemmar samt främja ett etisk, upplyst och schysst klimat i vår bransch.

Bloggen är synlig på följande bloggportaler.

Blogghubb – Platsen för bloggintresserade

Resor & Turism