fbpx

Vi köpte vår första husbil påsken 2017 och det var med stor förväntan vi åkte hemåt på den allra första resan. Den här bilen skulle vi ha länge. Att vi valt rätt sätt att resa var vi båda överens om och ganska snart lika överens om att vi behövde mer utrymme inför kommande höst- och vinteraktiviteter. Så dryga halvåret senare blev det en betydligt större husbil både på längden och höjden. Då byggde vi också en carport där vi parkerar husbilen mellan de olika resorna.

Med husbilen har vi tagit oss till olika sportaktiviteter och husbilen har fungerat som ett andra hem när vi besökt släkt och vänner. Vi reser året runt, korta och långa resor, fricampar, står på ställplatser eller campingar. Vi har verkligen lärt oss uppskatta den känsla av frihet och framför allt lugn som infinner sig när man slagit läger vid en sjö, gjort en brasa och fått något gott att äta.

Så här i efterhand kan vi bara konstatera att det här är det bästa vi gjort. Vi har inte ångrat oss en enda gång och nu har vi även vår blogg där vi skriver om våra resor och vi hoppas kunna inspirera andra till att våga prova husbilslivet!

Resor & Turism