Samarbeta med oss

Om Håkan och Carina

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR.

Håkan har lång erfarenhet av turistnäring både som tidigare chef för Sveriges största citycamping och landets första 5-stjärniga, Gustavsvik/ Örebro samt inom hotellnäringen. Han har även uppdrag som förtroendevald både i Lekebergs kommun och i Region Örebro län samt ordförandeuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning samt ingår i centrala referensgruppen för landets samtliga lokalavdelningar. Ordförande för Caravan Club Örebrosektionen, som idag driver 3 campingplatser i Örebro län. Ledamot i styrelsen för Riksförbundet Mobil Fritid som arbetar med utveckling inom mobil fritid samt är en remissinstans mot bland annat Regeringen och Trafikverket.

Carina har alltid jobbat med service och jobbar idag som medicinsk sekreterare samt har styrelseuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning och Caravan Club Örebrosektionen med ansvar för hemsidor och sociala medier. Carina tycker om att jobba med bilder och texter och sköter det mesta av den biten även på vår egen hemsida.

Med vår husbil reser vi främst i Sverige året runt dels i samband med olika motionslopp. Vi har nyligen genomfört ytterligare En Svensk Klassiker. Dels som rekreation och vila från vardagslivet. Bloggen har vi haft sedan augusti 2018.

Annonsera på vår blogg

Vi kan placera annonser på hemsidan samt i blogginlägg. Alla annonser syns oavsett om bloggen läses på en dator, en iPad eller en mobiltelefon. 

Vi tackar nej till annonser som inte stämmer överens med inriktning på vår blogg då vi ska kunna stå för allt som publiceras på vår blogg. Priser diskuteras på mail eller telefon, se längst ner på sidan.

Synas i artiklar på vår blogg eller låta oss utvärdera era produkter

Vi är öppna för samarbete så länge vi bedömer ämne eller produkt som intressant och stämmer med vår inriktning. Vi kommer alltid skriva våra egna ärliga synpunkter och att vi följer svensk lagstiftning, vilket betyder att samarbete alltid måste märkas ut.

Att prova en produkt eller tjänst är en förutsättning för att vi seriöst ska kunna skriva ett intressant blogginlägg. De åsikter och omdömen som presenteras är ALLTID våra egna.

Sociala medier och bloggar där inlägg, bilder från bloggen delas.

Facebook, Instagram, Linkedin, Pinterest, Tumblr, Youtube, Resefeed, Träningsfeed, Kulturfeed, Blogghubb

Vi är medlemmar/anslutna till följande sammanslutningar där företaget och/eller blogg presenteras.

Svenskaresebloggar, Topp 10 Sveriges resebloggar, Husbilsklubben, Dethleffscluben

Här är exempel på samarbeten kring artiklar, produkter som finns publicerade på bloggen:

Föredrag om åka husbil vintertid under kryssningen Husvagn och camping till sjöss

Test av Caravan-router från wifi.se

Ånnaboda, det senaste tillskottet i Nordic camping & Resort. I samarbete med Nordic camping & Resort.

Bokning av boende på 3 campingplatser genom Hollistay

Bilbarnstol i husbil , ett samarbete med Babya/Lekia vid IKEA Marieberg, Örebro

Här kan du se exempel på olika priser, utmärkelser vi erhållit genom inlägg eller foton på vår blogg.

Julfoto en fototävling av caravanstockholm 2019.

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR I LEKEBERG AB

Håkan Söderman och Carina Ekroos | Vallgatan 7 | 716 31  FJUGESTA | 070-552 93 81 | 0585-122 52 | bankgiro 5343-1813 | Godkänd för F-skatt | Momsreg nr/VAT-nr SE559195254301