Samarbeta med oss

                                                                                                                                          

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018.

Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker.

Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise.

Att resa med husbil är frihet


Vara influencers för resor, äventyr, sport- och friluftsaktiviteter via vår egen blogg, sociala medier samt på uppdrag skriva artiklar och erbjuda föreläsningar samt konsulttjänster inom nedan angivna branscher.

På uppdrag testa och utvärdera åt producenter och återförsäljare av produkter inom turist- och besöksnäringen såsom ställplatser, campingplatser och bokningstjänster.

Detsamma gäller åt husvagns- och husbilsbranschen, där gäller att prova och testa husbilar, husvagnar med tillhörande utrustningar såsom tält, inredningstillbehör, kläder och kängor, friluftsmat, skidor, pjäxor, cyklar, belysning samt därmed förenlig verksamhet.

Att göra rätt är viktigt för oss för att alltid anses vara trovärdiga av våra läsare och samarbetspartners. Att följa lagar och branschrekommendationer är en självklarhet för oss.

Vi följer Konsumentverkets “Vägledning om marknadsföring i sociala medier” gällande märkning av blogginlägg. Därför kommer vi alltid börja våra inlägg med texten: “I betalt samarbete med…”

Redan när vi började med vår blogg var vi överens om vilka samarbeten vi skulle kunna tänka oss. Det ska vara en produkt eller tjänst vi kan stå för och vi kommer aldrig att skriva något annat än vår personliga uppfattning om produkter eller tjänster.

Att resa med husbil är frihet. Välkommen att följa oss! www.husbilsresorochaventyr.se

Om Håkan

  • har lång erfarenhet av turistnäring både som tidigare chef för Sveriges största citycamping och landets första 5-stjärniga, Gustavsvik/ Örebro samt inom hotellnäringen.
  • har uppdrag som förtroendevald både i Lekebergs kommun och i Region Örebro län
  • har ordförandeuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning, medlem av centrala referensgruppen för landets samtliga lokalavdelningar samt ledamot i STF centrala valberedning
  • är ordförande för Caravan Club Örebrosektionen, som idag driver tre campingplatser i Örebro län
  • är ledamot i styrelsen för Riksförbundet Mobil Fritid som arbetar med utveckling inom mobil fritid, medlemmar av Husbilsdestination Sverige samt är en remissinstans mot bl a Regeringen och Trafikverket.

Om Carina

  • har alltid jobbat med service och jobbar idag som medicinsk sekreterare
  • har styrelseuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning
  • har styrelseuppdrag i Caravan Club Örebrosektionen med ansvar för hemsidor och sociala medier.
  • ansvarar för de flesta bilder och texter på hemsidan, Facebook och Instagram

Annonsera på vår blogg

Vi kan placera annonser på hemsidan samt i blogginlägg. Alla annonser syns oavsett om du läser bloggen på en dator, iPad eller i mobilen. 

Vi tackar nej till annonser som inte stämmer överens med inriktning på vår blogg då vi ska kunna stå för allt som publiceras på vår blogg. Priser diskuteras på mail eller telefon, se längst ner på sidan.

Synas i artiklar på vår blogg eller låta oss utvärdera era produkter

Vi är öppna för samarbete så länge vi bedömer ämne eller produkt som intressant och stämmer med vår inriktning. Vi kommer alltid skriva våra egna ärliga synpunkter och att vi följer svensk lagstiftning, vilket betyder att samarbete alltid måste märkas ut.

Att prova en produkt eller tjänst är en förutsättning för att vi seriöst ska kunna skriva ett intressant blogginlägg. De åsikter och omdömen som presenteras är ALLTID våra egna.

Vi är medlemmar av / anslutna till följande organisationer:

Sociala medier, bloggar och andra kanaler där bloggen också delas:

Några av våra samarbeten

Omnämningar i media

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR I LEKEBERG AB

Håkan Söderman och Carina Ekroos | Vallgatan 7 | 716 31  FJUGESTA | 070-552 93 81 | 0585-122 52 | husbilsresorochaventyr@telia.com | bankgiro 5343-1813 | Godkänd för F-skatt | Momsreg nr/VAT-nr SE559195254301