Samarbeta med oss

Om Håkan och Carina

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR.

Håkan har lång erfarenhet av turistnäring både som tidigare chef på Sveriges största citycamping Gustavsvik, Örebro samt inom hotellnäringen. Han har även uppdrag politiskt både i Lekebergs kommun och i Region Örebro län samt ordförandeuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning och Caravan Club Örebrosektionen.

Carina har alltid jobbat med service; läkarsekreterare, säljare, butikschef, inom hemtjänst, enskild firma som medicinsk fotterapeut, god man, återigen läkarsekreterare samt styrelseuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning och Caravan Club Örebrosektionen.

Med vår husbil reser vi främst i Sverige året runt dels i samband med olika motionslopp och dels som rekreation och vila från vardagslivet. Bloggen har vi haft sedan augusti 2018. Vi finns även på Facebook och Instagram.

Annonsera på vår blogg

Vi kan placera annonser på hemsidan samt i blogginlägg. Alla annonser syns oavsett om bloggen läses på en dator, en iPad eller en mobiltelefon. 

Vi tackar nej till annonser som inte stämmer överens med inriktning på vår blogg då vi ska kunna stå för allt som publiceras på vår blogg. Priser diskuteras på mail eller telefon som ni hittar under “kontakt”

Synas i artiklar på vår blogg eller låta oss utvärdera era produkter

Vi är öppna för samarbete så länge vi bedömer ämne eller produkt som intressant och stämmer med vår inriktning. Vi kommer alltid skriva våra egna ärliga synpunkter och att vi följer svensk lagstiftning, vilket betyder att samarbete alltid måste märkas ut.

Att prova en produkt eller tjänst är en förutsättning för att vi seriöst ska kunna skriva ett intressant blogginlägg. De åsikter och omdömen som presenteras är ALLTID våra egna.