fbpx

                                                                                                                                          

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp, dels för att upptäcka och uppleva natur och kultur.

Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York City Marathon, En Svensk Klassiker och bestiga Kebnekaise.

Vår affärsidé

Vara influencers för resor, äventyr, sport- och friluftsaktiviteter via vår egen blogg, sociala medier samt på uppdrag skriva artiklar och erbjuda föreläsningar samt konsulttjänster inom nedan angivna branscher.

På uppdrag testa och utvärdera åt producenter och återförsäljare av produkter inom turist- och besöksnäringen såsom ställplatser, campingplatser och bokningstjänster.

Detsamma gäller åt husvagns- och husbilsbranschen, producenter och återförsäljare av utrustning för friluftsliv. Där gäller att prova och testa husbilar, husvagnar med tillhörande utrustningar såsom tält, inredningstillbehör. Inom begreppet friluftsliv avses bland annat kläder, kängor, pjäxor, friluftsmat, skidor, tält, cyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Annonsera på vår blogg

Vi kan placera annonser på hemsidan samt i blogginlägg. Alla annonser syns oavsett om du läser bloggen på en dator, iPad eller i mobilen. 

Vi tackar nej till annonser som inte stämmer överens med inriktning på vår blogg då vi ska kunna stå för allt som publiceras på vår blogg. Priser enligt överenskommelse.

Synas i artiklar på vår blogg eller låta oss utvärdera era produkter

Vi är öppna för samarbete så länge vi bedömer ämne eller produkt som intressant och stämmer med vår inriktning. Vi kommer alltid skriva våra egna ärliga synpunkter.

Att prova en produkt eller tjänst är en förutsättning för att vi seriöst ska kunna skriva ett intressant blogginlägg. Åsikter och omdömen som presenteras är ALLTID våra egna.

Alla rättigheter till såväl text som bild ägs av HUSBILSRESOR & ÄVENTYR i Sälen AB, detta gäller även betalt material. Givetvis kan överenskommelse ske kring annans rätt till publicering/delning av text och bild.

Att göra rätt är viktigt för oss för att alltid anses vara trovärdiga av våra läsare och samarbetspartners. Vi följer Konsumentverkets “Vägledning om marknadsföring i sociala medier” gällande märkning av blogginlägg.

Vi använder GOOLGE ANALYTICS för bloggens statistik

På så sätt kan vi presentera uppgifter kring antalet besökare, visningar, kön, ålder, land mm. för er inför ett samarbete samt hur många som tittat på inlägget om er, klickat på er länk och så vidare.

Nästan 50 % av besökarna är i åldern 45 – 64 år och könsfördelningen är mycket jämn, 51 % kvinnor och 49 % män.

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR I SÄLEN

Håkan Söderman och Carina Ekroos | Elidas väg 11 | 780 67  SÄLEN | 070-552 93 81 I e-post husbilsresorochaventyr@telia.com I bankgiro 5343-1813 | Godkänd för F-skatt | Momsregistrerad

                                                                                                                                            

                                                                                                                                               

                                                                                                                                            

                                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                          

                                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                                          

Resor & Turism