Samarbeta med oss

                                                                                                                                          

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018.

Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp, dels för att upptäcka och uppleva natur och kultur.

Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York City Marathon, En Svensk Klassiker och bestiga Kebnekaise.

Att resa med husbil är frihet, resan är målet!


Vara influencers för resor, äventyr, sport- och friluftsaktiviteter via vår egen blogg, sociala medier samt på uppdrag skriva artiklar och erbjuda föreläsningar samt konsulttjänster inom nedan angivna branscher.

På uppdrag testa och utvärdera åt producenter och återförsäljare av produkter inom turist- och besöksnäringen såsom ställplatser, campingplatser och bokningstjänster.

Detsamma gäller åt husvagns- och husbilsbranschen, där gäller att prova och testa husbilar, husvagnar med tillhörande utrustningar såsom tält, inredningstillbehör, kläder och kängor, friluftsmat, skidor, pjäxor, cyklar, belysning samt därmed förenlig verksamhet.

Att göra rätt är viktigt för oss för att alltid anses vara trovärdiga av våra läsare och samarbetspartners. Vi följer Konsumentverkets “Vägledning om marknadsföring i sociala medier” gällande märkning av blogginlägg.

Redan när vi började med vår blogg var vi överens om vilka samarbeten vi skulle kunna tänka oss. Det ska vara en produkt eller tjänst vi kan stå för och vi kommer aldrig att skriva något annat än vår personliga uppfattning om produkter eller tjänster.

Att resa med husbil är frihet. Välkommen att följa oss! www.husbilsresorochaventyr.se

Om Håkan

 • har lång erfarenhet av turistnäring både som tidigare chef för Sveriges största citycamping och landets första 5-stjärniga, Gustavsvik/ Örebro samt inom hotellnäringen.
 • har uppdrag som förtroendevald både i Lekebergs kommun och i Region Örebro län
 • har ordförandeuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning, medlem av centrala referensgruppen för landets samtliga lokalavdelningar samt ledamot i STF centrala valberedning
 • är ordförande för Caravan Club Örebrosektionen, som idag driver tre campingplatser i Örebro län
 • är ledamot i styrelsen för Riksförbundet Mobil Fritid som arbetar med utveckling inom mobil fritid, medlemmar av Husbilsdestination Sverige samt är en remissinstans mot bl a Regeringen och Trafikverket.

Om Carina

 • har alltid jobbat med service och jobbar idag som medicinsk sekreterare
 • har styrelseuppdrag i STF Örebro Lokalavdelning
 • har styrelseuppdrag i Caravan Club Örebrosektionen med ansvar för hemsidor och sociala medier.
 • ansvarar för de flesta bilder och texter på hemsidan, Facebook och Instagram

Annonsera på vår blogg

Vi kan placera annonser på hemsidan samt i blogginlägg. Alla annonser syns oavsett om du läser bloggen på en dator, iPad eller i mobilen. 

Vi tackar nej till annonser som inte stämmer överens med inriktning på vår blogg då vi ska kunna stå för allt som publiceras på vår blogg. Priser diskuteras på mail eller telefon, se längst ner på sidan.

Synas i artiklar på vår blogg eller låta oss utvärdera era produkter

Vi är öppna för samarbete så länge vi bedömer ämne eller produkt som intressant och stämmer med vår inriktning. Vi kommer alltid skriva våra egna ärliga synpunkter och att vi följer svensk lagstiftning, vilket betyder att samarbete alltid måste märkas ut.

Att prova en produkt eller tjänst är en förutsättning för att vi seriöst ska kunna skriva ett intressant blogginlägg. De åsikter och omdömen som presenteras är ALLTID våra egna.

Alla rättigheter till såväl text som bild ägs av HUSBILSRESOR & ÄVENTYR i Lekeberg AB, detta gäller även betalt material. Givetvis kan överenskommelse ske kring annans rätt till publicering/delning av text och bild.

Vi använder GOOLGE ANALYTICS för bloggens statistik

På så sätt kan vi presentera uppgifter kring antalet besökare, visningar, kön, ålder, land m.m för er inför ett samarbete samt hur många som tittat på inlägget om er, klickat på er länk.

Nästan 50% av besökarna är i åldern 45 – 64 år och könsfördelningen är mycket jämn, 51 % kvinnor och 49 % män. 75 % av läsarna är återkommande.

Vi är medlemmar av / anslutna till följande organisationer/nätverk

Swedish Travel Bloggers is a network for companies and tourist boards to easily find the largest, serious Swedish Travel bloggers. The bloggers within the network all have this in common;

 • The blog is written in Swedish
 • The blogger uses Google Analytics and is happy to share visitor statistics with you
 • Minium number of monthly unique visitors to be a part of SwedishTravelbloggers.se is 5.000 per month.
 • The bloggers only do serious partnerships where it is clear for the reader that a particular blog post is part of a partnership

Sociala medier, bloggar och andra kanaler där bloggen också delas:

Några av våra samarbeten

Omnämningar i media

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR I LEKEBERG AB

Håkan Söderman och Carina Ekroos | Vallgatan 7 | 716 31  FJUGESTA | 070-552 93 81 | 0585-122 52 | husbilsresorochaventyr@telia.com | bankgiro 5343-1813 | Godkänd för F-skatt | Momsreg nr/VAT-nr SE559195254301