fbpx

HUSBILSRESOR & ÄVENTYR finns på många olika sociala medier och samlingsportaler över camping-, husbil-, husvagn-, rese- och äventyrsbloggar. Följ och gilla oss gärna även i dessa olika kanaler.

Vi finns förutom på bloggen, som är vår största kanal på följande sociala kanaler, här hittar ni länkar till dessa sidor.

Facebook

På vår Facebooksida hittar ni samtliga inlägg på bloggen samt fler andra korta inlägg, bilder och en del filmer. Samt att vi ibland länkar sådant som vi tror våra läsare har intresse av. Lite statistik (februari 2021) om våra följare på Facebook. 56% är kvinnor (övre staplarna) 44% män (nedre staplarna)

Instagram

På vårt instagramkonto, husbilsresor_och_aventyr lägger vi upp aktuella bilder med en kort text. Det blir många gånger sådant som inte kommer på bloggen.

LinkedIn

Ett nätverk för företag och personer som enkelt kan välja olika intressen och personer att följa och interagera med.

YouTube

På vår YouTubekanal hittar ni flera olika spännande filmer från olika resor och äventyr.

När husbilen rullar upp i uppförsbacken när man frikopplat, eller gör den verkligen det??

Tumblr

Är en social bloggplattform där vi publicerar olika typer av material som texter, bilder, filmer samt länkar våra blogginlägg.

Pinterest

På Pinterest som är en webbtjänst eller en social nätverkstjänst där vi lägger ut bilder på digitala anslagstavlor, så kallade pinboards.

 

Resor & Turism