fbpx
Dethleffs Trend A 7877-2

Under en längre tid har vi letat efter en annan husbil med större bodel och fler bältade platser och till slut hittade vi en modell som vi känner oss helnöjda med. En klart prisvärd modell gjord för skandinaviskt klimat vi och föll direkt för den rena designen med stora öppna ytor, gott om utrymme med en stor avställningsyta vid spis och diskho, djupa självstängande lådor. Separat dusch och toalett mitt i bilen. En rejäl dörr att stänga om sig. Två stora garderober. Och ett riktigt rymligt garage.
Det finns totalt sex bältade sittplatser. Fyra bäddar och det går att bädda vid sittplatsen så man får ytterligare två sängplatser. Med några enkla handgrepp får man en hel sittgrupp snabbt och enkelt.

Sedan lite tekniska finesser;

Comfort-Matic växellåda med valbara funktioner såsom automatisk, halvautomatisk eller manuell växling. UP- funktion för optimera växlingen i branta uppförs- eller nedförsbackar och vid resor med full belastning.
150w Solcell
Yttre gasoluttag
DuoControll med crashsensor, EisEx samt gasolfilter
Yttre duschuttag
Dubbla bodelsbatterier
AC i bodel
Klimatanläggning i bildel
Hydrauliska stödben
Larm med GPS-spårning 3000w inverter med fjärrkontroll Vattenburen värmematta fram kopplad till ordinarie värmesystemet
Alde 3020 vattenburen värme med varmvattenberedare  drift för el och gasol, gasolugn, cykelhållare, dragkrok, sommardäck, dubbdäck, antenn, markis med LED-belysning. Narkos-gasollarm.

Blandande interiörbilder


Resor & Turism