fbpx
Sveriges näst bästa reseblogg artikel i Länsposten

Vi blev mycket glada och självklart stolta när Karin Löwengren från Läns-posten ringde. Anledningen till hennes samtal är att Top blog Area rankat HUSBILSRESOR & ÄVENTYR till landets näst bästa reseblogg.

I Husbil och Husvagn på väg sommarspecial 2021 Kan ni läsa om vårt besök hos Pizzamakarna. Som även erbjuder ställplats ansluten till Acamp.

I den kostnadsfria digitala tidskriften Allt om husbilen.se delar vi med oss av tips på resmål och äventyr.

Hemma i husbilen hos Håkan och Carina: ”Vänta inte tills du blir pensionär” Så inleds reportaget om oss som publicerades 6 maj 2021 i Nerikes Allehanda. Hela reportaget kan läsas via länk hemma i husbilen hos Håkan och Carina. Text och bild Nerikes Allehanda Marita Hellberg-Danielsson.

Carina och Håkan sätter guldkant på vardagen. Läs mer i pressmeddelande från Elmia husvagn husbil 2021, mässan där vi kommer medverka med dagliga inspirerande seminarier kring våra husbilsresor och äventyr året runt med fokus på Norden.

Guide till En Svensk Klassiker med husbil . Vi blir allt fler som insett fördelen med att bo i husbil just vid träning inför och deltagande i olika sportaktiviteter eller som när vi gjort de olika loppen som ingår i En Svensk Klassiker. Läs mer i Mycamper Magazine.

Den moderna, digitala varianten av resedagbok kallas oftast blogg. Så inleds reportaget om oss i Fritidsmagasinet Caravan Nr 1.21

3- rätters direkt i husbilen. Ett nytt grepp för att ställa om, och inte in. Publicerad i Husbil & Husvagn Nr 3.21

Fricamping under vintern. Ibland kan det kan låta lite som det är farligt att fricampa under vintern. Artikel publicerad 12 feb 2021 i MyCamper Magazine

Vintercamping – detta bör du tänka på. Artikel publicerad 22 januari 2021 i MyCamper Magazine

Om våra pepparkakshusbilar i minHusbil nr 7 2020.

Reportage i Skaraborgs Allehanda 1 december 2020, foto Åsa Lord, ”Trerätters i husbilen” arrangerat av Granvik Event.

Reportage i Sundsvalls Tidning 22 juli 2020. Mikael Axelsson pratar om den annorlunda sommaren med Håkan Söderman och Carina Ekroos från Fjugesta som är här och campar. Bild: Rani Amir

Att åka runt i sitt eget hus på hjul kan vara ett bra alternativ, menar bloggarna Carina Ekroos och Håkan Söderman. Intervju i Sverigesradio P4 Örebro 20 mars 2020 av Anna Björndahl.

Reportage i Fritidsmagasinet Caravan nr 2 2020 från Husbil Stockholm 2020 6 – 8 mars på Kistamässan

Reportage i Husbil & Husvagn inför mässan Husbil Stockholm 2020

Resor & Turism