fbpx

Inlägg med reklam för pannlampor från e-ville.com

Vi har provat två olika typer av pannlampor, den ena är Boruit B22 3XCREE pannlampa med zoom 500lm. och den andra är Boruit B17 3XCREE pannlampa 500lm (e-ville.com) Båda pannlamporna kan köpas på e-ville.com

Vi har testat båda pannlamporna vid två tillfällen hittills. Första gången är när vi övernattar i en slogbod vid naturreservatet Hälla. Där finns ingen belysning överhuvudtaget.

Den andra gången vi testar är där Vasaloppsspåret går över Flötvägen upp mot Vasaloppets högst punkt. Här finns inte heller någon belysning.

Så här beskrivs de olika lamporna

Boruits nya B22 pannlampa levereras med de allra bästa finesserna! Modellen har både zoom och tre klara lysdioder. Pannlampan har XM-L2 LEDs i mitten, och på sidorna finns det XPE-lysdioder som ger en ljusstyrka på 500lm, strålen är väldigt bred och klar.

Pannlampan är gjord av metall och ”linserna” är gjort av tjockt glas, detta så att lampan ska tåla lite tuffare användning. Den här modellen har blivit vald som Boruits bästa lampa, när man tar i beaktande pris och hållbarhet.


Frontlampan drivs av 2 stycken 18650 batterier vilket garanterar minst tre timmars användning. Batterierna laddas direkt med den medföljande MicroUSB-kabeln. B22 är IPX4 klassad och är därmed bra för orientering eller liknande, och lampan tar inte heller skada av lite regn.

Boriut B17-pannlampan är utrustad med 1 x XM-L2 LED och 2 x XPG2-R5 LED. LED-lamporna kombinerat genererar 500 lumen med en bred, ljus och lång ljuskägla, upp till 225 meter bort.

Lampan drivs av vanliga AA-batterier och batterilivslängden sträcker sig upp till 5 timmar.

Jämfört med tidigare modeller har B17 en nyare typ av LED med lägre strömförbrukning. Aluminiumstommen är hållbar och linserna är tillverkade av hållbart glas, så den här lampan är perfekt för navigering, fiske eller kroppsarbete.

Boruit B22 3XCREE pannlampa med zoom 500lm

Boruit B22 3XCREE pannlampa med zoom 500lm

Vasaloppsspåret

Boruit B17 3XCREE pannlampa 500lm

Vasaloppsspåret

Den pannlampa som överlägset är den bästa är Boruit B22 3XCREE pannlampa med zoom 500lm. Den har också längre batteritid och lyser extremt bra. Har man väl provat den vill man inte ha någon annan.

Pannlamporna kostar 549 kr respektive 349 kr. Den större pannlampan upplevs dock som tyngre. Båda lamporna har en räckvidd på cirka 225 meter och kan justeras in med spännband för bästa passform.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism