fbpx

Det är en vacker vinterdag med -15,7 grader, strålande sol och vindstilla. Vi bestämmer oss för att göra en utflykt i närområdet.

Inför en utflykt måste ryggsäcken som är en Naturehike från E-ville packas med bra-att-ha-saker d v s extra kläder att värma sig med när vi stannar, något att sitta på, något att äta och sist men inte minst något att dricka. Det vi dricker på vår utflykt är kokkaffe från Outdoorfika Vildmarkskaffe som tillagas på stormkök från Trangia.

Vi packar allt i vår Naturehike ryggsäck från E-ville. Den rymmer hela 70 liter och väger bara 2,7 kg. Ryggsäcken sitter stadigt och luftigt och har väl tilltagna justeringsremmar för att passa många olika kroppar. Allt för att ryggsäcken ska bli behaglig att bära oavsett packvolymen.

På vägen tillbaka stannar vi och tar fram vårt liggunderlag så vi har något att sitta på. Solen värmer gott och snart har Håkan tänt brännaren i storköket. För vi använder ännu stormköket från Trangia som köptes 1985, alltså snart 40-årsjubileum. Efter en stund så kokar vattnet och kaffebönorna från Vildmarkskaffe tillsätts och nu sprider sig doften av kokkaffe. Till kaffet äter vi hembakad stomp med ost och skinka .

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism