fbpx

Våren är en härlig årstid då man börjar kunna planera för nya projekt även hemma i trädgården. Ibland kanske det finns lite mer idéer än tid men då får man prioritera.

För två år sedan rev vi den gamla uteplatsen och flyttade växter. Därefter har vi kartlagt hur både vi och barnen använder och rör sig i trädgården, vilken väg man tar när man ska gå till husbilen och garaget, var det är lämpligt att ha en torkvinda osv.

I början av veckan beställde vi virke i den lokala bygghandeln och redan i fredags kom det. Pär och hans personal har varit till stor hjälp många gånger både vid färgval och materialval vilket vi båda uppskattar.

Vi kommer att bygga en uteplats i markplan för att inte ta bort ljuset som kommer in i källaren. Det blir en ram med plank i längsgående riktning. Trapporna har vi inte riktigt bestämt än hur de blir men det löser sig när uteplatsen är klar.

Vi startade i går eftermiddag med att sätta upp en syll och fortsatte med att lägga ut golvbjälkarna där den gamla uteplatsen var.

I dag hann med att bygga och gräva lite mer på uteplatsen innan det dags att träffa våra barn och barnbarn för att äta brunch tillsammans på Restaurang Svalan i Örebro. Det var deras födelsedagspresent till oss och det uppskattar vi mycket mer att få tid tillsammans än en massa prylar.

Mycket god mat med trevligt sällskap en i mysig miljö. Alla var jättenöjda och jättemätta. Sigge hann med att leka en stund i lekrummet också.

Väl hemma igen fortsatte bygget tills dess att regnet kom. Nu är det inte mycket kvar.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism