Välkommen till bords!

Reklamsamarbete med IKEA

Vi brukar duka med vanligt porslin i husbilen precis som hemma. Idag har vi dukat både för vardag och fest med några nyheter från IKEA som vi hoppas inspirerar!

Här har vi dukat med med duk DEKORERA, tallrikar ur IKEA:s kollektion STRIMMIG tillsammans med skålen OFANTLIGT. Tablett IHÅLLIG som även kan användas som grytunderlägg. Det är praktiskt med saker som har flera användningsområden. Bestick SEDLIG. Karaff, vinglas och glas SÄLLSKAPLIG. Som servetter har vi använt kökshanddukar VARDAGEN. Det här är en riktig favorit och de blir ännu vackrare ju mer man använder dem.

I sofforna ses plädarna RÅVAROR och DEKORERA. Kuddfodral DEKORERA, TILLTALANDE (som barnbarnen kommer att älska), SVARTHÖ och gyllengula GURLI. IKEA 365+ karaff med kork matchar ljusstake FÖRENLIG. Ljusstaken FÖRENLIG kan användas både med värmeljus och stearinljus.

Här en fin vardagsdukning med tallrik Strimmig, handdukar RINNIG, vinglas SVALKA och glas OMTÄNKSAM. Bestick OSTRON.

Under bordet en matta LANGSTED svart och i gången två stycken BIERSTED.

Den 4 oktober är det Kanelbullens dag och då äter man så klart kanelbullar även i husbilen. Kaffemuggar och assiett KEJSERLIG. Kaffe-/tepress UPPHETTA använder vi mycket i husbilen, finns nu också i rött. Brickor JÄMNGOD och DEKORERA.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: