Swedish Travel Bloggers

Från och med idag är HUSBILSRESOR & ÄVENTYR anslutna till nätverket Swedish Travel Bloggers. Hittills är det 7 bloggar som kvalificerat sig till nätverket.

Swedish Travel Bloggers är ett nätverk där olika företag enkelt kan hitta de största, seriösa svenska resebloggarna. Bloggarna inom nätverket har alla detta gemensamt;

  • Bloggen är skriven på svenska.
  • Bloggaren använder Google Analytics och delar gärna besöksstatistik.
  • Minst 5.000 unika besökare varje månad.
  • Bloggaren gör bara seriösa partnerskap där det är tydligt för läsaren att ett visst blogginlägg är en del av ett partnerskap.

Vi är mycket glada och stolta över att vi nu får vara en del av detta nätverk. Och det är ni, våra läsare som gjort detta möjligt. TACK!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: