fbpx

Vi haft ett par fantastiska dagar på Caravan Club Tisarstrand. Vi kom i söndags kväll, checkade in och parkerade bilen. Vi fick en bra plats i ytterkanten med närhet till både servicehus med kök och duschar och till receptionen och badet.

I morse började vi dagen med att jogga och när vi kom tillbaka tog vi ett bad i sjön. Det finns en brygga och ett hopptorn men vi nöjde oss med att simma runt bryggan. Här är vattnet så djupt så man faktiskt kan dyka om man skulle vilja det. Inget jag rekommenderar med kontaktlinser men med ett par simglasögon hade det funkat bra. Efter badet var det äntligen dags för frukost med nybakta frallor som vi köpte i receptionen.

Det är alltid kul att se vad man kan aktivera sig med på en camping eller i närheten av campingen. Här finns ju det härliga badet, skogen där man hittat svamp. Vi upptäckte mountainbikeleder inte alltför långt härifrån ungefär 1,6 mil till Estabobadet i Åsbro. Man kan cykla dit eller så tar man bilen. Alla härliga nerförsbackar blir härliga uppförsbackar på hemvägen men det får man se som bonus. Vi cyklade iväg sen eftermiddag och tog oss inte tid att köra en led men får väl ha det som en anledning att komma tillbaka.

Hemma på campingen igen fick vi möjlighet att se ett fint hus för ungdomar som man håller på att iordningsställa. Här kommer det att finnas möjligheter att umgås utan föräldrar, ha trevligt tillsammans. För den som vill finns möjlighet att måla eller bara vara.

I morgon åker vi vidare. Vi har haft det bra här och kommer så klart tillbaka.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism