Nytt i garaget

Vi fortsätter att inreda garaget så det ska passa oss när vi använder husbilen. Därför blev det idag inköp av en ytterligare en hyllsektion så att mikrovågsugnen kan placeras i garaget då vi inte vill ta bort något utrymme i köksdelen eller i garderoberna. Visst kan man tycka att två garderober är mycket och att en mikro inte tar så stor plats men eftersom vi använder husbilen även på vintern, då garderoberna verkligen behövs för tjocka vinterjackor och en del skidkläder så fick mikron alltså sin plats i garaget. Vår husbil är utrustad med en dörr/lucka som gör att man kommer åt garaget och därmed mikrovågsugnen från bodelen och den här lösningen passar oss perfekt!

Ugnen är säkrad genom montering av spännband och hyllplanet är fastskruvat för att få en så säker och hållbar montering som möjligt.

Även elverket har fått en bra och säker plats på en hylla i garaget. Eftersom det är lika självklart att sortera avfallet i husbilen som hemma fick våra praktiska källsorteringspåsar en given plats på en av hyllorna. Så nu är vi redo för nya resor med husbilen.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: