fbpx

Vi fortsätter att inreda garaget så det ska passa oss när vi använder husbilen. Därför blev det idag inköp av en ytterligare en hyllsektion så att mikrovågsugnen kan placeras i garaget då vi inte vill ta bort något utrymme i köksdelen eller i garderoberna. Visst kan man tycka att två garderober är mycket och att en mikro inte tar så stor plats men eftersom vi använder husbilen även på vintern, då garderoberna verkligen behövs för tjocka vinterjackor och en del skidkläder så fick mikron alltså sin plats i garaget. Vår husbil är utrustad med en dörr/lucka som gör att man kommer åt garaget och därmed mikrovågsugnen från bodelen och den här lösningen passar oss perfekt!

Ugnen är säkrad genom montering av spännband och hyllplanet är fastskruvat för att få en så säker och hållbar montering som möjligt.

Även elverket har fått en bra och säker plats på en hylla i garaget. Eftersom det är lika självklart att sortera avfallet i husbilen som hemma fick våra praktiska källsorteringspåsar en given plats på en av hyllorna. Så nu är vi redo för nya resor med husbilen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism