fbpx

I betalt samarbete med E&P Hydraulics.

Nu har vi monterat fotskydd så vi får större fötter på våra hydrauliska stödben från E & P Hydraulics. Vi kommer nu testa och utvärdera dessa fotskydd som genom 40 % större anläggningsyta ska ge bättre stabilitet på husbilen.

Fotplattorna eller Footplatecover som de egentligen heter är tillverkad av glasfiberplast. Och kan användas på rostfria eller stålförzinkade basplattor, i kartongen ingår allt som behövs för montering på fyra stödben.

Monteringen är enkel med de medföljande verktygen och beskrivningen. Man fäster det permanenta bottenplattans lock med sex rostfria bultar och muttrar på stödbenens befintliga bottenplattor.

Det räfflade mönstret ska minska risken att stödbenen glider på snö, is och andra glatta eller instabila underlag.

Nu ska det bli intressant att testa för att se om vi kommer uppleva den skillnad som E & P Hydraulics skriver. Vi kommer återkomma med rapport här på bloggen under testets gång.

Här kan ni läsa mer om vår nuvarande husbil som är utrustad med hydrauliska stödben, en extra utrustning som vi verkligen är mycket nöjda med. Vi åker under hela året och stannar inte länge på varje plats, så att inte behöva hålla på med olika nivåklossar är klart värt kostnaden. Framför allt så är problemet på en tre axlad bil att kompensera sidolutning.

2 Comments

  1. Hur upplever ni dessa?
    I vår bil tycker jag att man känner av när någon röt sig.
    Bilen hamnar i våg, men helt stabil blir den absolut inte.

    1. Hej Peter, vi upplever att den är stabilare framför allt på mjukare underlag. Tycker bilen står riktigt stadigt när stödbenen är nere ordentligt. Kanske behövs någon justering eller så. Men ibland i kraftiga lutningar så har vi fått palla under då blir det inte lika stabilt

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism