Resebarometern 2019: svenskarnas resande minskar

För dig som söker tips och inspiration för svemester d v s semester på hemmaplan!

Vi har en blogg som heter husbilsresor & äventyr där vi skriver om våra resor med husbilen och andra äventyr framför allt i Sverige.

Bli prenumerant nu så missar du inte heller något av våra kommande inlägg som handlar om den resa vi gjorde 2017 när vi besökte Treriksröset, Nordkap, Andenes och Kebnekaise.

Citat ur artikel från www.mynewsdesk.com “2018 blev året då den mångåriga trenden med ökat utlandsresande bröts. Flygskam, valutaras och värmebölja fick färre svenskar att resa. Det framgår av årets upplaga av Vagabonds Resebarometer.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: