fbpx

Det är fredag kväll och vi är framme vid Westerqwarn utanför Kolbäck. Vi åkte direkt efter jobbet eftersom vi ska uträtta lite ärenden på lördagen. Hela området är upplyst och det känns nästan lite magiskt, som om något alldeles speciellt ska hända. Men det är alldeles tyst och stilla. En husbil står redan på parkeringen och nu är vi två bilar som tänker bo här i natt.

Westerqwarn Pub & Restaurang är stängt under januari men det går alldeles utmärkt att stå här med husbilen ändå. Det finns 10 platser med el och av dessa är 4 på grus. Så det var bara att backa in med husbilen och ställa sig på plats på grusplanen.

Man har tillgång till ett servicehus där det finns ett mindre kök, en dusch och toaletter. Det finns även en tvättmaskin. Tömning av toatanken sker på servicehusets kortsida och på andra sidan vägen går det bra att tömma både grå- och svartvatten från fasta tankar. Betalar gör man genom att swisha till det nummer som står anslaget på servicehuset.

Det är andra gången vi står här. När vi var här i mitten av augusti förra året var vi betydligt fler och det var då vi också träffade en del av medlemmarna i Dethleffsklubben för första gången. Så därför känns platsen så klart väldigt speciell.

Träff med Dethleffs Club of Sweden augusti 2019

När vi vaknar på lördag morgon hinner vi knappt ut innan den röda morgonsolen bleknat. Men det blir en tur runt i området för lite fotografering för att sedan ta hand om disken, plocka undan och rulla vidare.

Läs även dessa artiklar på bloggen om Westerqwarn.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism