fbpx

Brevikens Trädgårdscafé har en ställplats som ligger mellan en småbåtshamn och trädgårdscaféet. Ställplatsen ska inte förväxlas med Breviks Camping och Ställplats.

Om ställplatsen

Ställplatsen ligger på en äng och det är nog några dagar sedan man slog gräset. Det är lugnt och skönt och knappt någon trafik alls.

Nära Vättern

Ställplatsen ligger mycket nära Vätterns strand och vi hinner med ett snabbt dopp innan vi åker vidare. Tyvärr är det ganska stenigt annars är det en perfekt dag för SUP.

Fakta

 • 10 platser
 • 100 kr dygn
 • Hela området som delvis sluttar består av gräs
 • GPS N 58.4383, E 14.4410

4 Comments

 1. Detta med Ställplats på äng/gräs med en framhjulsdriven husbil kan vara en utmaning!
  Den rackarns bilen är för lätt fram och är det inte tillräckligt torrt, ja då spinner den lätt.
  Inga problem säger de som investerat i ca. 65 000 SEK för ”stöttor”.
  Ask me! I know…

  1. Hej Rolf
   Ja visst kan det vara så ibland med framhjulsdrivet att det kan bli en utmaning i motlut och blött gräs. Vi har dock inte upplevt detta med vår husbil, överlag så är ju alkovbilarna något tyngre fram. Sedan får man väl göra som man lärde sig innan alla hjälpmedel som antispinn, antisladd och vad det nu är. Lätt på gasen, starta på tvåans växel och backa istället. Vi önskar fortsatt trevlig resa. Håkan och Carina

 2. Gräs är förrädiskt antiglid greppmatta som finns i många utförande är bra. Jag ställer framhjulen på dessa när vi parkerar på gräs. Lättare att komma igång när man ska iväg.

  1. Hej Nils-Åke Ja det låter som ett bra tillbehör man kanske skulle ha med sig. Känns ju lite överarbetat att ha med snökedjorna även under sommaren. Tack för tipset detta ska vi kolla efter. Hälsningar Håkan och Carina

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism