fbpx

Dagen före julafton öppnas ett nytt servicehus med betalautomat för el, latrin, färskvatten, gråvatten, dusch, WC och disk för gäster som besöker ställplats Lindvallen.

Servicehuset är väl upplyst med tydlig skyltning. På baksidan av servicehuset hittar man disk och latrintömning. För att få tillträde till servicehuset krävs kod som man får i samband med incheckning i automaten vid servicehuset.

Dusch och WC

Det finns två rum med varsin toalett och två duschar. Perfekt som familjerum men det borde kanske också finnas separata toaletter för de som inte ska duscha.

Disk

Här är diskrummet. Rummet inte är avsett för tömning av grå- eller svartvatten utan det sker i rummet intill.

Det är dock en bra plats att hämta dricksvatten under vintern vilket man skulle kunna upplysa om genom skyltning.

Rum för tömning av latrin

Det kommer att installeras en större behållare med möjlighet att tömma fruset ”gråvatten” t ex om man haft en hink ute i vilken det bildats en isklump.

Tömning av gråvatten

Inga problem att tömma gråvattentanken här men saknar möjlighet att skölja rent efteråt.

Sammanfattningsvis ett mycket fint servicehus där några justeringar ytterligare kommer att göras under den närmaste tiden enligt uppgift från SkiStar som äger anläggningen.

Läs gärna inlägget på bloggen från vårt besök på Lindvallen i augusti då vi passade på att köra downhill och den testa några banor i den nya höghöjdsbanan.

5 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism