fbpx

Travelnews nyhetsbrev kan man läsa om bland annat följande:

UD avråder från resor till Hubeiprovinsen i Kina

Utrikesdepartementet avråder nu svenskar från att resa till vissa ställen i Kina. Det gäller platser där coronaviruset härjar, skriver Aftonbladet. Sedan tidigare har flera andra länder också vidtagit åtgärder.

UD avråder från icke-nödvändiga resor till Hubeiprovinsen. Beslut om avrådan togs den 26 januari 2020. Avrådan gäller tills vidare, skriver Regeringen på sin hemsida.

Grand Travel Award, nu kan du boka din biljett

Torsdagen den 13 februari 2020 på Grand Hôtel i Stockholm presenteras vinnarna i årets viktigaste tävling i reseindustrin: Grand Travel Award. Grand Travel Award är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Det har delats ut 27 gånger och de allra flesta gångerna har det skett i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm med en efterföljande fest i Gyllene Salen. 

Turismnytt skriver om bland annat följande i dagens nyhetsbrev.

Besöksliv, Sveriges ledande nyhetssajt skriver om

En så kallad turistskatt på 30 kronor per hotellnatt kan hjälpa glesbygdskommuner att främja turismen, menar Socialdemokraterna. Men Visita är kritiska. –  Regeringen satsar några miljoner kronor på Tillväxtverkets arbete för ”en konkurrenskraftig besöksnäring i hela Sverige” men samtidigt föreslår Socialdemokraterna en skattehöjning på flera miljarder kronor riktad mot näringen. Det är att sila mygg och svälja kameler. Turistskatten hotar jobb och integration och bör tas direkt från idélådan till papperskorgen, menar VD Jonas Siljhammar.

Tidningen Allt om Husvagn och camping skriver i sitt nyhetsbrev om

Dethleffs Trend A 7877 2 packåsna för motorsportare

Många framhäver att alkoverna är en utdöende art. Andra förståsigpåare hävdar motsatsen. Vi har satt tänderna i en baddare som är en favorit i motorsportdepåer – Dethleffs Trend A 7877-2.

Vi kan bara hålla med till 100% om detta, vi är otroligt nöjda med vår bil som rymmer både människor och utrustning under våra resor och äventyr.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism