fbpx

Klockan 15 vid Viking Lines terminal vid Stadsgårdskajen träffade vi representanter för tidningen Allt om husvagn & camping för att vara med på deras kryssning till Mariehamn.

Det här är första gången man genomför den här typen av resa för husvagns- och husbilsbranschen. Man har fått specialtillstånd att ligga kvar vid kajen för att kunna visa upp husvagnar och husbilar på campingfordonsutställningen på bildäcket för när båten avgår är det inte längre tillåtet att vistas på bildäck.

På bildäcket fanns representanter från E & P Hydraulics, Henrikssons Husbilar och Autohallen Husbilar. Det var inte så många husbilar och husvagnar på plats men vi tyckte nog ändå att det var ganska många som var där och tittade.

På våning 7 fanns campingprylmässan både på söndagskvällen och under måndagen. Det var en bra blandning av intressanta utställare allt från Husvagn och Camping med campingspanarna Catharina och Lars-Åke Höglund, Caravan Club till OxyG med biologisk avloppsrening, Continental med däck, EP Hydraulics med elektriska stödben, Tysklands turistbyrå, Campingvaruhuset, Autohallen, Henrikssons Husvagnar, Puller Innovation och Awimex med strömförsörjning med inbyggt litiumbatteri. Många av utställarna hade även föreläsningar och däremellan ville säkert många besöka varandras föreläsningar också. Så därför lyckades vi missa Heinz-Peter Adlung båda dagarna men fick ändå tid att träffas på mässan istället.

Efter att ha ätit en god middag lyssnade vi på föreläsning av FreedomTravel om strandkorgsutmaningen innan vi gjorde en kontroll av utrustningen i lokalen inför vår föreläsning. Det är bra att ha tillgång till ordentligt trådlöst Wifi (på den svenska sidan) vilket vi har genom den utrustning vi testar från Wifi.se

Vi höll vårt föredrag – åka husbil vintertid i lokal B50 och hela lokalen var full av besökare. Fantastiskt roligt att få träffa alla! Nu jobbar vi på att sammanställa fler resor och äventyr som vi gärna berättar om för fler.

Bilden är tagen i närheten av Fjällbergets stugby & camping, Grängesberg.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism