Till sjöss med Husvagn och Camping

Nu är vi precis hemkomna från en 24-timmarskryssning arrangerad av Allt om Husvagn och Camping, vi hoppas att detta koncept blir ett återkommande arrangemang.

Tack till er alla som kom och lyssnade på oss i dag när vi berättade om hur det är att resa med husbil under vintern! Vi hoppas att vi lyckats inspirera både er som reser redan nu och ni som funderar på att börja resa vintertid. Det var en mycket intresserad skara som lyssnade på våra tips om gasol, däck, bilbarnstolar, mobilt bredband wifi.se, värmeväxlare och mycket mycket annat. Tack även till Sanna Friborg på Egmont för att vi fick möjligheten att medverka vid detta arrangemang.

Ett utförligare inlägg kommer publiceras inom kort på bloggen så fort vi hunnit gå inom bilder och övrigt materiel från “Allt om Husvagn och Camping till sjöss”

Det kommer mer också om vår resa till New York. Vi kommer att skriva mer om själva staden och de olika platserna vi besökte där utöver vårt deltagande i New York City Marathon

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: