fbpx

Jag väljer mycket hellre tallrikar i porslin än de i melamin som förvisso väger mindre men som jag inte tycker är snygga. Att glasen är i plast är en tillfällig lösning, jag jobbar på det…

Vi har haft vita fällar i på instrumentbrädan med tomtar och belysning vid jul och nyår, och en rattmuff som jag sytt i matchande tyg. Just nu används de vita fällarna som sittunderlag i soffan.

Varje resa har vi tagit med oss levande blommor, både amaryllis och nu senast lökväxter i glasskål som vi köpte på Berga 407 före jul. Ljusstakarna från Ikea passar både för värmeljus och vanliga ljus.

Man bör ju tänka på vikten sägs det och ja det ska man så vi väljer hellre färre saker som har flera användningsområden. Att välja prylar med flera funktioner är smart.

Underbara muggar från Ernst ”I det enkla bor det vackra” fungerar även som skålar

Vi har varsin tekopp från Ernstform I det enkla bor det vackra” som vi även använder som skålar, här med äpplen stekta i kanel. Kopparna kan bl a köpas i informationen på Universitetssjukhuset Örebro till förmån för Nyckelfonden . Muggarna från Utemagasinet använder vi både inne och ute.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism