Glasklart

Betalt produktsamarbete med Gibbli

Idag kom ett paket. Ett paket med glas men inte av glas utan plast.

Plastglas från Govino där alla glas är framtagna för att få ut maximal smak och arom från var dryck. Lägg dessutom till det väldesignade ergonomiska tumgreppet som gör glaset lätt att hålla. Vart du än går så ta med ett Govino glas. Allt från fest till vardagsmellis i form av smoothie. Varför riskera ett söndrigt glas när du kan använda okrossbara plastglas.

Vi har nu fått möjligheten att testa dessa glas under våra resor och äventyr. Det kommer att bli recension från både ung och gammal användare av glasen, i olika situationer, och med olika drycker.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: