fbpx

I betalt sammarbete med Husbilsinredning

Vi har nu kompletterat vår husbil med några sittdynor som gör det möjligt att ha skönt soffhäng. Sittgruppen blir så klart den naturliga samlingspunkten där det finns mest plats för flest personer.

Det finns två uppfällbara hyllor på kortsidorna på sofforna vid matbordet. Den ena hyllan flyttas nu till soffan som står under TV:n, se bilden nedan. Det gör det möjligt att placera en sittdyna och en rygg som är förstärkt med en träskiva. Sittgruppen blir avskärmad mot förarplatsen/bildelen.

Det finns fina detaljer på kuddarna. Ryggkudden har en förstärkning med en träplatta för att göra den stabilare, den är anpassad i formen för att passa mot befintligt ryggstöd och den är klädd med tyg på baksidan så det ser snyggt ut även när man ser in i husbilen.

När vi kommer att ha barnbarn med oss är tanken att lyfta bort matbordet för att göra en myshörna på golvet med plats för lek.

Och så här blev det färdiga resultatet. Vi kan bara säga att vi är så nöjda med vår ”nya” sittgrupp och att vi av en händelse hittade företaget Husbilsinredning när vi var ute och cyklade.

Husbilsinredning sysslar inte bara med att klä om inredning till husbilar och husvagnar utan även båtar och det förstår man för det är ju klokt att använda teknik, kunskap och verktyg till mer än en kundgrupp.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism