Skönt soffhäng

I betalt sammarbete med Husbilsinredning

Vi har nu kompletterat vår husbil med några sittdynor som gör det möjligt att ha skönt soffhäng. Sittgruppen blir så klart den naturliga samlingspunkten där det finns mest plats för flest personer.

Det finns två uppfällbara hyllor på kortsidorna på sofforna vid matbordet. Den ena hyllan flyttas nu till soffan som står under TV:n, se bilden nedan. Det gör det möjligt att placera en sittdyna och en rygg som är förstärkt med en träskiva. Sittgruppen blir avskärmad mot förarplatsen/bildelen.

Det finns fina detaljer på kuddarna. Ryggkudden har en förstärkning med en träplatta för att göra den stabilare, den är anpassad i formen för att passa mot befintligt ryggstöd och den är klädd med tyg på baksidan så det ser snyggt ut även när man ser in i husbilen.

När vi kommer att ha barnbarn med oss är tanken att lyfta bort matbordet för att göra en myshörna på golvet med plats för lek.

Och så här blev det färdiga resultatet. Vi kan bara säga att vi är så nöjda med vår “nya” sittgrupp och att vi av en händelse hittade företaget Husbilsinredning när vi var ute och cyklade.

Husbilsinredning sysslar inte bara med att klä om inredning till husbilar och husvagnar utan även båtar och det förstår man för det är ju klokt att använda teknik, kunskap och verktyg till mer än en kundgrupp.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: