fbpx

Ställplats Evertsberg är en perfekt ställplats för alla som tränar inför något av loppen i ”Fäders spår för framtids segrar” mellan Sälen och Mora. I Evertsberg är man halvvägs mellan Sälen och Mora samtidigt som man kan uppleva platsen på ett annat sätt än när det är full fart i samband med något av Vasaloppets olika evenemang.

Ställplats Evertsberg vid Evertsbergs bygdegård.

Vintertid finns 4 platser med 16 ampere el plogade och tillgång till toalett i restaurangen under dess öppettider. Under sommaren finns fler platser utan el tillgängliga.

Öppettider för café och restaurang varierar under året, aktuella öppettider finns via denna länk Evertsbergsbygdegård. Bygdegården inrymmer även vandrarhem och konferenslokal.

Mer om Evertsberg och vad som finns här kan man ta del av via dessa länkar

I närheten finns en välsorterad butik som man får tillträde till genom att ladda ner appen Storekey och man identifierar sig med BankID. Vårt intryck är mycket positivt både när det gäller sortiment och priser. Vi brukar i så stor utsträckning som möjligt försöka gynna det lokala näringslivet på de platser vi besöker under våra resor.

Foto tidskriften Friköpenskap, länk till artikel första_lifvsbutiken

Fakta

  • 4 platser på asfalt med 16 ampere eller CEE-uttag
  • Stor gräsyta tillgänglig sommartid
  • Tillgång till wc under vissa tider, se ovan om café och restaurang
  • 100 kr exkl el
  • 150 kr inkl el
  • Betalning på plats via Swish

Hitta hit

Rapport från Evertsberg under Cykelvasan 90 2022 där vi deltog som cyklande reportrar.

Prenumerera kostnadsfritt på bloggen, följ oss via våra sociala kanaler och filmer på YouTube. Där dyker det alltid upp något från alla våra olika resor och äventyr.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism