fbpx

Välkommen in i vår etta med kokvrå på hjul med fyra bältade platser varav två med
Isofixfästen. Här finns allt du behöver i en optimalt planerad bostad med ett sovrum, kombinerat matrum/vardagsrum/arbetsplats, kök, toalett/dusch. Bostaden har fräscha ytskikt och smakfulla ljusa färger. Det finns gott om förvaring i över- och underskåp. Sol- och insektsskydd.

Adria Twin Supreme

Här sover du på din egen kudde mitt i naturen eller i direkt närhet till storstaden året runt med utsikt i bästa läge! Den perfekta bostaden för ett aktivt eller stilla liv. Lägenheten har en öppen planlösning som ändå ger dig möjlighet till en egen vrå. Ett panoramatakfönster i förarhytten ger ett härligt ljusinsläpp. Alde vattenburen golvvärme och en takmonterad ger ett behagligt inomhusklimat året runt.

Ett sovrum med utsikt

Sovrumsdelen består av två långbäddar med en mindre madrasskil som håller madrasserna stadigt på plats. Sovrummet har fyra fönster och genom att öppna bakdörrarna kan du njuta av den utsikt du själv väljer.

Det finns bra förvaring i överskåp på båda sidorna. Genom att fälla upp den vänstra sängen kommer man enkelt åt garagedelen inifrån.

Det finns en garderob med klädställning och en med hyllor. Sovrumsväggen är klädd med tyg som ger ett ombonat intryck. Vägghängd TV.

Kokvrå

Gasspis med två plattor och diskho. Tre rejäla kökslådor. Kombinerad kyl och frys. Bredvid spisen finns en extra avställningsyta som enkelt fälls upp.

Sitt-, mat- eller arbetsplats

Frukost, lunch och middag utomhus eller inomhus.

Genom att vända sittplatserna i förarhytten har man fyra matplatser. Bordet kan också lyftas av och placeras på utsidan av husbilen på det utvändiga bordsfästet, bra med flera funktioner. Färre prylar ger lägre vikt. Snygg och tidlös färgskala och mönster på dynor och inredning. Sittplatserna kan bäddas ner för att få en extrasäng som en tillfällig lösning, två extra dynor medföljer.

Toalett och dusch

Mittemot kokvrån hittar man en bra lösning med en vridbar toalett och dusch allt-i-ett. Med den svängbara väggen förvandlas toaletten enkelt till dusch och tvärtom.

Garage

Garage med ingång från två håll. Plats för två flaskor gasol. Rejält med förvaring för korta och långa resor året runt.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism