Bike Ramp

Inlägg med reklam för Controol HB

I går kom den hopfällbara cykelrampen “Bike Ramp” från Controol HB i Alingsås. På företagets hemsida presenterar man produkten så här “Bike Ramp är en hopfällbar cykelramp som passar alla husbilar eller husvagnar, och som gör lastningen av dina cyklar enkel och smidig!”

Det ska bli mycket intressant om vi kommer hålla med företaget om denna produktpresentation efter några månaders lastande och lossande av mountainbikecyklar som landsvägsracer vid olika träningar, tävlingar som te.x. Vätternrundan, Siljan och Orsasjön runt, Cykelvasan90 m.fl. Eller för att uppleva platser vi besöker under våra resor och äventyr vilka vi gärna utforskar mer från cykelsadeln.

Cykelhållaren på vår Dethleffs Trend A-7877-2 är monterat så avståndet från mark till cykelhållaren är 130 cm. Så det har blivit en del höga lyft om man vill ha cyklarna på hållaren och inte placerade i garaget.

Nedan visas några filmer kring montering, lastning och lossning av cyklar samt demontering av Bike Ramp.

Lasting av mountainbike.

lastning av landsvägsracer.

Demontering och placering av Bike Ramp i garaget.

Hur lastar och fraktar ni cykeln eller cyklarna ?

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: