Caravan Club Gusselby Annorlunda

Regnet följde oss även till Caravan Club Gusselby Annorlunda men redan på tisdag kväll var det en riktigt vacker kväll med en underbar utsikt över Råsvalen.

Caravan Club Gusselby Annorlunda är den tredje campingen vi besöker som tillhör Caravan Club Örebrosektionen. Det är en camping som är öppen året runt. Här finns en fin servicebutik med ett bra utbud om man skulle ha glömt köpa något. I servicebyggnaden finns även lokaler för ungdomar och barn med TV-rum och stora sköna soffor. Man har kök, tvättmöjligheter, fina duschutrymmen.

Det går även att hyra stugor om man önskar, utan vatten och toalett men det är nära till servicebyggnaden.

Det är rent och fint överallt precis som på de andra campingarna som tillhör Caravan Club Örebrosektionen.

Campingen ligger fint, lite avskilt. Järnvägen går visserligen alldeles intill men man verkar vänja sig vid ljudet ganska snart.

Caravan Club Gusselby Annorlunda ligger vackert vid sjön Råsvalen så på onsdagen tog vi en cykeltur runt sjön.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: