fbpx

Efter uppladdningen och genomförandet av Öppet Spår tänkte vi nog att det skulle bli en något lugnare period men det händer en hel del hela tiden. 

Vi är nu helt klara med vårt aktiebolag; företagsnamnet är godkänt så nu heter vi HUSBILSRESOR & ÄVENTYR I LEKEBERG AB. Lekeberg är namnet på kommunen vi bor för den som inte känner till det. Vi är även godkända för F-skatt. För den som vill ha ett samarbete med annonsering är det också möjligt.

Som ett led av det har vi jobbat med vår hemsida, både med utseende och funktioner. Vi anmälde oss till studieförbundet Vuxenskolans kurs i WordPress. Efter att Anders Carlsson, som håller i kursen, haft en introduktion tänkte vi nog att vi hade hamnat på fel kurs men när lektionen var slut insåg vi att Anders har fått oss att upptäcka helt nya möjligheter vilket är roligt. Alla deltagare bidrar med sina erfarenheter och frågor som man själv kanske inte tänkt på.

Annons

Genom Startcentrum i Örebro har vi fått möjligheten till en mentor under ett år. Per-Anders heter vår mentor och vi hade vårt första möte i samband med en nätverksträff för mentorskap på Startcentrum. Vi har redan fått många bra tips, det är alltför lätt att fastna i sina egna tankar. Nu tvingas vi tänka ett eller två varv till vilket för oss framåt.

Vi fyller båda år i början av mars och eftersom huset redan är fyllt till bredden (inte riktigt men nästan) så uppskattar vi tid tillsammans med familjen. Som en present fick vi gemensam tid tillsammans för brunch på Fjärde våningen och det ser vi fram emot.

Förra helgen blev vi bjudna på buffé på vattentornet Svampen. Vi tycker det är mysigt där, det är ljust och det finns många rätter att välja på. Det fungerade även bra med små barn. Barnvagnar får inte tas med in i restaurangen men det var ju inget problem då Sigge sitter i barnstol och Vilmer spenderar mest tid i mammas eller pappas famn. Henrik och Anna var inte med då de befann sig i London.

Efter några timmar var det dags för oss att åka till Hallsberg för att ta tåget upp till Stockholm för en kurs genom STF.

Den här gången fick husbilen vara hemma och istället bodde vi på vandrarhemmet i Zinkensdamm. Rent och fräscht – och lugnt trots att det var lördag kväll och final i Melodifestivalen.

Efter frukost tog vi en sväng förbi Tantolundens husbilscamping. Vi är båda överens om att komma tillbaka till söder fler gånger. Vi hann inte besöka Långholmens husbilscamping så det får bli en annan gång.

Annons

Vi är båda med i styrelsen för STF Örebro Lokalavdelning. Håkan som ordförande och Carina med ansvar för hemsida och sociala medier. Kursen hölls på STF:s huvudkontor på söder. Vi var 14 stycken som tagit oss dit för att under en heldag lära oss intranätet. 

Annons

Håkan förbereder datorerna inför kursen.

Här kunde vi titta på gamla medlemskort.

Andra onsdagen varje månad anordnas företagarfrukost i Lekeberg. Den här gången var det på Lannalodge. Kommande två företagarfrukostar kommer att vara ute på olika företag vilket näringslivschef Anna Andreasson uppmuntrade till.

Temat för den här frukosten var Mentorskap så nu träffade vi Mia Carlén på Startcentrum ännu en gång. Inför frukosten hade vi gjort egna namnskyltar med en QR-kod. Med mobilens kamera länkas man direkt till vår hemsida. Prova själv får du se 🙂

Annons

4 Comments

  1. Tack Jette, vi hoppas inspirera fler att upptäcka vårt land samt våga pröva på även det man kanske inte trodde sig klara.

 1. Oj vad mycket spännande! Intressant med wordpresskurs, fick ni lära er något intressant? Gratulerar till företaget! Hur ser planerna för företaget ut?

  1. Hej FREEDOMTRAVEL och tack för gratulationen!

   Det finns så otroligt mycket spännande funktioner i WordPress och ju mer man lär sig desto mer möjligheter ser man. Man lär sig också mycket av de andra deltagarna som alla bidrar med sina frågeställningar utifrån egna erfarenheter.

   Vi har valt att bilda ett aktiebolag för att vara en seriös samarbetspartner med producenter och återförsäljare inom husbils- och husvagnsbranschen.

   Vi vill också dela med oss av våra upplevelser då vi tillsammans gör En Svensk Klassiker samt inspirera andra att leva ett aktivt liv i nuet och att använda sin husbil året runt.

   Håkan och Carina

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism