Ettårig förlovningsdag

I dag är det ett år sedan vi förlovade oss. Vi tjuvstartade redan i lördags med att fira oss själva då vi hade bokat bord på STÅ – Pintxos & Vänner. Jättemysigt ställe, trevlig personal och alltför många goda pinxtos. Hit kommer vi gärna tillbaka!

Annons

Kvällen fortsatte med bio då vi såg filmen Green Book som gått ett tag. En riktigt bra film, verklighetsbaserad, med bl a Viggo Mortensen i en av huvudrollerna.

 Våra barn vet att vi uppskattar tid tillsammans med dem istället för saker och gav oss en brunch tillsammans på Södra Vattentornet. Och det var där vi bytte ringar.

Annons

Vi träffades i oktober 2016 och efter att jag åkt fram och tillbaka ett halvår mellan Örebro och Fjugesta flyttade jag in, vi köpte huset tillsammans och en husbil. Och ett halvår efter det en ännu större husbil.
Nu efter 2 1/2 år har vi ett aktiebolag och en blogg tillsammans.

Annons

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: