Nyheter från besöksnäringen

För många av oss börjar semesterperioden gå mot sitt slut och vardagen tar vid. Kanske börjar ni liksom vi planera inför kommande resor under vintern eller nästa sommar. Här presenterar vi olika nyhetsbrev som kanske ger tips och idéer på nya mål. I Husvagn & Campings Nyhetsbrev Kan man läsa om bland annat Dethleffs trendigare alkovbil, Campa luftigt med pop-up. Turismnytt skriver om besöksrekord för livrustkammaren samt om turismrekord i Göteborg.

Snart är det dags för Elmia Husvagn Husbil som är årets stora händelse med fokus på husbilar och husvagnar. Både jag (Håkan) och Carina kommer vara där alla dagar. Kanske hinner vi träffas och prata husbilar, utrustning, besöksmål eller bara säga hej. Ni kanske är intresserade av att samarbeta med oss? Kontakta oss via hemsidan, skicka ett mail eller ring oss för att komma överens om tid och plats. Hoppas vi ses!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: