google.com, pub-5590919028001850, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Välkommen in i denna rymliga 3:a på hjul med hela 6 bältade platser. Här har du allt du behöver; två sovrum, ett kombinerat matrum/vardagsrum/arbetsplats, kök, toalett och dusch med fräscha ytskikt och smakfulla ljusa färger. Det finns gott om förvaring i garderober och överskåp. Extra bred ingångsdörr. Mindre hall två trappsteg upp. Sol- och insektsskydd.

Här sover du på din egen kudde mitt i naturen eller i direkt närhet till storstaden året runt med utsikt i bästa läge! Lägenheten har en öppen planlösning som ändå ger dig möjlighet till en egen vrå.

Ett större sovrum med tvärbädd. Rejäl taklucka med solskydd. Gardiner ger dig möjlighet att avskärma sovrummet från hallen. Sovrummet har två fönster. Rejäla överskåp ger extra förvaring. Sovrumsväggen är klädd med tyg som ger ett ombonat intryck. Säkerhetsnät ingår så klart. Vägghängd TV.

På duschens motsatta sida hittar du vår lilla toalett med allt du behöver. Bra avställningsyta och förvaring. Med den rejäla toalettdörren kan du också avskärma sovdelen, duschen och toaletten mot köket. En extra toakassett är guld värd.

Sovrum nr 2 är alkoven som är en bekväm sovplats ovanför förarhytten och nås via en stege. Utrymmet kan användas som extra förvaringsutrymme och kan fällas upp när det inte används. Här finns ett litet fönster som har säkerhetsspärr och en taklucka. Här kan du ligga och titta på stjärnorna innan du somnar! Gardiner för avskärmning mot matrum/vardagsrum. Säkerhetsnät ingår även här. När sovplatsen är uppfälld finns plats för förvaring på hyllorna under sängen.

Köket har gasspis, gasugn, diskho, gott om utrymme på diskbänken och har även försetts med en praktisk och snygg avskärmning mot det kombinerade matrummet/vardagsrummet. Fräscha ytskikt och ett stort kylskåp med frysfack. Induktionshäll som används vid elanslutning. Gott om förvaring i över- och underskåp samt golvskafferi. Luftkonditionering.

Matplatsen består av tre soffor som med en flyttbar mellandel ger en skön hörnsoffa. Bordet kan enkelt flyttas bort vid färd. Med en iläggsskiva blir bordet större.

Stort garage med ingång från två håll. Plats för tre cyklar. Utvändigt cykelställ.

Läs mer om vår husbil här.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism
%d bloggare gillar detta: