fbpx

I samarbete med Skistore.se

Även om det kan kännas långt kvar så är den snart här, den årstid som jag och Carina båda älskar minst lika mycket som sommaren. En riktig vinter med mycket snö och lagom bitande kyla som är perfekt för en härlig skidtur på längdskidor eller en tur på långfärdsskridskor. En bitande kall vinternatt i Abisko där man står på ett fruset Torneträsk och spanar upp på himlen för att se norrskenet är inte så dumt det heller.

Rätt klädsel är en viktig förutsättning för härliga äventyr vintertid. Att kläderna är snygga också och funktionella är förstås en bonus. På Skistore.se hittade jag en snygg anorak, Armada Rankin Stretch Anorak i en fin vinröd färg. Jag gjorde beställningen på deras hemsida, väldigt smidigt och bra och redan efter två dagar kunde jag hämta ut min anorak på utlämningsstället här i Fjugesta. Om man av någon anledning inte skulle vara nöjd med är det lätt att göra en retur och en retursedel medföljer paketet. Man betalar en mindre avgift för returen beroende på totalsumman på beställningen.

Min anorak är en traditionell modell men i modernare snitt. Den är utrustad med invändigt snölås, lång dragkedja på sidan som gör av- och påtagningen mycket enkel detta kan ju annars upplevas som lite krångligt genom att dra anoraken över huvudet. Som en extra finess har den ordentlig huva går att dra åt när snön yr om öronen.

Det som återstår nu att komplettera med ett par bra och funktionella byxor också. Jag har redan hittat flera olika modeller herrbyxor på Skistore.se som har många olika modeller från flera kända märken som bl a Haglöfs, Peak Performance, Hestra, Norrona. Min favorit är Wear Colour Tilt Pant i färgen Rock Grey. Byxan har en skräddad form och passar bra till en lång anorak som min. Det är en tvålagersbyxa med vattentätt membran och lätt foder. Och den grå färgen är riktigt snygg till min anorak. Norrona har också ett par riktigt snygga byxor, Norröna Röldal GTX Pant. De är gjord i trelagers Gore-Tex som är andas och är vattentätt. Bra med hög midja i ryggslutet och jag tycker om den blå färgen.

Så gör dig redo för vinterns olika äventyr du också genom att beställa de herrbyxor du behöver inför vintern från skistore herrbyxor Nu är i alla fall jag redo!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism