WordPresskurs

För er våra följare är vi på kurs som arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan i WordPress som är för vår blogg. Allt för att kunna göra inläggen mer spännande och intressanta håller vi på att lära mer om alla funktioner som finns. Men innan kursen började blev det ett besök på Saigon, för att orka hela kurskvällen.

Annons

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

  • Håkan och Carina

    Alltid bra med ytterligare kunskap kring WordPress, vi är nybörjare och håller på att lära alla olika funktioner som finns. Vilket gör att när man lärt sig en, så upptäcker man nya, allt för att göra sidan och inläggen så intressanta och bra som möjligt. Vi berättar gärna vid tillfälle.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: