Husbil kan bli extra hett i sommar

I dag var vi med på Sveriges Radio P4 Örebro och pratade om att åka med husbil när följderna av Corona till stor del påverkar vår vardag.

  • Corona påverkar oss på många sätt, och kanske får vi tänka om när det gäller semesterplanerna.  
  • Att åka runt i sitt eget hus på hjul kan vara ett bra alternativ, menar bloggarna Håkan Söderman och Carina Ekroos i Fjugesta. 
  • “När rekommendationerna är att man ska minimera sitt sociala umgänge så är det ju perfekt. Man kan umgås med folk ute på lite distans, men har sin egen toalett och dusch”, säger Håkan. 

Anna Björndahl (rubrik samt ovanstående punkter och foto)
anna.bjorndahl@sverigesradio.se

Länk till Sveriges Radio P4 Örebro Husbil kan bli extra hett i sommar För att lyssna på hela intervjun gå till Morgon i P4 Örebro spola fram till 1:45 in i sändningen. Så kan ni lyssna på hela intervjun, ca 4 minuter.

Foto: Anna Björndahl/ Sveriges Radio.
Foto: Anna Björndahl/ Sveriges Radio.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: