fbpx

I samarbete med Granvik Event

Granvik Event drivs av makarna Mikael och Linda Darheden som tog över driften av stugbyn i Granvik 2015.

Lördag kväll deltar vi tillsammans med 30 andra husbilar i eventet husbilsmiddag, som innebär en 3-rättersmiddag serverad direkt vid husbilen. Husbilarna står på parkeringen vid puben.

Det här är ett spännande event som har dykt upp på flera ställen i landet. Ett mycket bra initiativ och intresset har varit stort.

När man beställer sin HUSBILSMIDDAG får man ange eventuell specialkost och om man vill ha frukost dagen efter.

Kl 18 börjar evenemanget och kl 17.00 börjar personalen gå runt och knacka dörr för att höra om eventuell specialkost och frukost och märker sedan upp bilarna.

Förväntansfulla sitter vi i våra husbilar och väntar på att någon av personalen ska komma och knacka på dörren. Det känns lite som att vänta på jultomten. Utanför restaurangen har man ställt upp stora eldkorgar och man har även tänt elden i grillkåtan som står ute på gräsmattan.

Vi har fått information om att förrätten kommer att serveras kl 18. När alla har fått sin förrätt hämtas tallrikarna och man erhåller istället huvudrätten. Huvudrätten levereras varm täckt med grillfolie. När tallrikarna till huvudrätten hämtas får man sin efterrätt.

Dryckesförslag är framtagna i samråd med en sommelier och var och en tar med sig egen dryck.

Bon appetit!

Förrätt

Rådjur, päron, pepparrot, rågbröd

Huvudrätt

Röding, fänkål, saffran, potatis

Dessert

Päron, kola, lingon

På puben säljs lokalproducerad öl – Granvik Röde Orm och Granvik Lager. Det som skilljer mellan sorterna är antalet typer av humle samt kornmalt. Båda sorterna ger vi betyget

Betyg: 4 av 5.

För den som missade en plats på evenemanget har möjlighet att boka en plats på nyårsafton. En HUSBILSMIDDAG kostar 475 kr/person och då ingår ställplatsen. Frukost kostar 120 kr/person. Boka din plats redan nu!

Dra pilen åt vänster för att se ”efter”-bildenSöndag 1:a advent inleds med en fantastisk frukost som serveras i husbilen. Frukosten beställer man i samband med att man bokar eventet och den kostar 120 kr/person.

För den som vill läsa mer om evenemanget kan läsa i Skaraborgs allehanda på tisdag 1 december!

Här kommer det anläggas ställplatser och ett nytt servicehus är under byggnation. Mer om dessa planer och om Granvik kommer vi presentera på bloggen inom kort.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism