fbpx

Nu har det gått två veckor sedan ELMIA Husvagn Husbil, en av årets stora händelser för oss som gillar mobil fritid. En fråga som verkligen åter blivit högaktuell är den kring beskattningen av husbilar. Där Transportstyrlsen gjort helt om i frågan, eller kanske inte utan bara meddelat att det man tidigare sagt inte gäller längre. NI som vill läsa mer om den fortsatta kampen kring skattefrågan hittar det på Husbilskampen.se som är en sida skapad av Husvagnsbranschens riksförbund

Parks and Resorts restauranger utmanar i hållbarhet kan man läsa om i nyhetsbrev från VISITA. Det är mycket bra att fler och fler tänker långsiktigt och hållbart men samtidigt vågar satsa på utveckling för framtiden.

Om några veckor är det höstllov i skolorna samt årets läskigaste helg, Halloween!! En helg där landets störtsa campingkejda, Nordic Camping erbjuder en rad olika aktiviteter och erbjudande på några av sina anläggningar. För mera information och prisuppgifter så följ klicka på länken Halloween-pa-nordic-camping-2019/

Antalet nyregistrerade husvagnar under augusti var i stort sett lika stort som under augusti i fjol. Detta betyder att den ackumulerade nedgången under året ligger på knappt 3 procent. Även antalet nyregistrerade husbilar under augusti var någorlunda normalt – i varje fall om man bortser från 2018, då ju ”bonus-malus-effekten” gjorde att augustisiffran var exceptionellt låg. Jämför man istället med åren 2016 och 2017, ligger antalet nyregistreringar strax under genomsnittet för dessa år.

Ta hand om er och hoppas vi möts på vägarna, någon ställplats, campingplats eller annan härligt plats även under vintern. För nu börjar en riktigt härlig tid att resa med husvagn eller husbil.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism