fbpx

Ni som inte redan vet det så är jag aktivt som förtroendevald i vår hemkommun. Tycker det mer rätt med förtroendevald är politiker, för det är vald med förtroende jag är. Ett förtroende som varje dags ska förtjänas, och vart fjärde år utvärderas och hoppas jag förnyas.

Men ni kan vara helt lugna och trygga om en sak, jag kommer INTE föra någon politisk debatt eller kampanj här på något sätt. Men det är ju en del av min vardag även det precis som husbilslivet, träning och resor är. Som ni alla vet är det nu två veckor kvar till val i Sverige, så just nu blir det tyvärr inte så mycket tid över för husbilsresor innan valet är avklarat.  Men sedan kommer det bli ett antal under hösten och vintern som Carina och jag för full håller på att planera inför.

Nu blev det också viktigt tid över för lite reflektion och annan upplevelse också. Detta genom att vi tittade på de olika konstverken som ingår i Konst på Hög  Detta efter att alla de 427 trappstegen som finns i trappan upp till toppen av Kvarntorpshögen trampats!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism