fbpx

Efter en period då mycket tid gått åt till annat än härliga resor och äventyr, var det så äntligen dags i helgen för ett sådant. Det var åter dags för att genomföra det 30 km långa och tuffa Lidingöloppet, som är en del av En Svensk klassiker vilken vi åter håller på att genomföra, där det nu återstår Vasaloppet och Vätternrundan efter att tidigare ha genomfört Vansbrosimningen innan ytterligare en klassiker är genomförd.
Fredagen inleddes med resa från Fjugesta via Örebro till Lidingö för att hämta ut nummerlappar och våra förbokade Enervit Lidingöloppspaket med langningsservice inför lördagens lopp. Första stoppet för lite pastaladdning blev vid Högsjöns rastplats utmed E20.

Väl framme på Lidingö ställde vi oss på en av de fyra olika platser som numera finns för uppställning av husbilar och husvagnar. Det märks att vi blir fler och fler som upptäcker vilket bra sätt det är att använda husbilen på som rullande omklädningsrum, duschrum och plats för uppladdning. Vi hann med en sväng på mässan där det fanns en hel del olika utställare att besöka, innan det var dags att vila inför lördagens utmaning!

Tävlingsdagen är här med frost i gräset och solen som är på väg upp! Nu gäller det att ladda med en stadig frukost och sedan mental laddning inför starten, men även hinna med lite tid för koll av annat blev det också.

Efter 30 km är det helt enkelt underbart att passera mållinjen och få känna sig riktigt nöjd och stolt över den prestation som det innebär.

IMG_6293

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism