fbpx

Tänk att det redan gått två år sedan vi publicerade vårt första inlägg på bloggen, påhejade av våra barn som sa att vi måste göra en blogg där vi skriver om de resor och äventyr vi gör.

Vi tänkte att det kan ju inte bli värre än att ingen vill följa oss eller läsa om vad vi gör. Det har varit en härlig blandning, t ex helgutflykter i Kilsbergen, inredning och ombyggnationer i husbilen, träff med Dethleffs Club of Sweden, test av olika ställplatser och campingplatser, genomförandet av En Svensk Klassiker, deltagande på mässor och genomförandet av New York City Marathon.

Vi firar 100.000 visningar med tårta från Bullvivan.
Fotot på tårtan är taget av Anna Björndahl, Radio Örebro.

Idag har vi haft över 131 000 visningar efter 274 publicerade inlägg på bloggen.

Vi har över 1000 prenumeranter på vår blogg, vilket vi är oerhört stolta och glada över. Vi hoppas att vi kunnat inspirera fler att resa året runt med fokus på resande i Norden.

Under den tid som förflutit sedan vårt första inlägg har vi lärt oss en hel del om bloggande och även av andra bloggare som vi träffat. När vi tittar på vårt första inlägg tänker vi att allt inte var bättre förr!

Vår placering på olika listor enligt ranking från Nischad.se

Sedan en tid finns vi även på Facebook, Instagram, LinkedIn, Tumblr och lite andra olika sociala medier.

Idag blev vi åter Sveriges bästa resesajt och personal blog enligt Nischad Utbildning , det känns riktigt roligt!

Så här såg vårt första inlägg på bloggen ut

Den 3 augusti 2018 gör vi vårt allra första blogginlägg.

Vi har köpt vår andra husbil och glatt påhejade av våra barn bestämmer vi oss för att göra en blogg. ”Ni pratar ju bara om husbilen hela tiden ändå så då kan ni väl ha en blogg”.

Man kan ju säga att bloggen har förändrats med tiden och vi även vi förstås. Att åka husbil är fortfarande det bästa vi vet både för att uppleva platser och som avkoppling. Våra barn följer med oss ibland på våra resor, även barnbarnen.

Idag har vi bloggen som ett aktiebolag. Vi lever och andas husbil varje dag. Vi har bytt husbil allteftersom våra behov har förändrats. Vår första bil valde vi för den var fin. Det låter kanske konstigt men den hade många bra finesser som tvärställd säng, köksdelen vid ytterdörren så man såg de som kom och hälsade på. Vår andra husbil för att den var större och passade bättre för våra aktiviteter vintertid med stor toalett och dusch och möjligheter att stänga dörren till sovdelen. Vår tredje bil valde vi för att den har stora umgängesytor, sex bältade sittplatser, en alkov och en tvärställd säng – precis som i vår första husbil.

Då har vi tagit steget ut i ”cyberrymden” genom att starta en blogg. Här kommer vi dela med oss av våra olika resor och upplevelser där husbilen är vår bas.
Hoppas ni kommer finna våra inlägg intressanta och spännande. Vi kommer att ge tips på olika saker – både sådant som varit bra och mindre bra.
Välkomna till vår blogg!
Håkan och Carina

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism