Sov gott!

Betalt samarbete med IKEA

Att man sover gott i husbilen kan många hålla med om. Det är en begränsad yta man kan använda så det gäller att tänka till så man har allt man behöver.

Ibland har vi nattgäster med oss och det är viktigt att både sängar och sängkläder känns fräscha. Barnbarn sover omväxlande fram och bak i husbilen. Därför har vi alltid ett madrasskydd i botten. Även kuddarna har kuddskydd.

Våra sängar har inte riktigt samma mått som en vanliga standardsängar och vi väljer därför ett större madrasskydd så det täcker väl. Sängarna både fram och bak i husbilen är utrustade med uppspännbara fallskydd för extra säkerhet.

Vi har valt kuddar och täcken som är bra för miljön. Genom att fyllningen är av återvunnen polyester i dessa produkter så minskas miljöpåverkan.


Madrasskydd GRUSARV
Kuddskydd LUDDROS

När det är vår och sommar vill vi ha ljusa textilier men när det börjar bli lite kallare och mörkare ute känns det trevligt med lite färg.

Kudde SKOSGFRÄKEN
Täcke STJÄRNBRÄCKA
Dra-på-lakan ULLVIDE
Påslakanset BERGPALM
Överkast KÖLAX
Kudde ULLKAKTUS
Kuddfodral VIGDIS rödorgange
Kuddfodral EVALOUISE röd/vit
Kuddfodral IDALINNEA blå/vit

I alkovsängen kan man använda lite roliga sängkläder med färg och mönster som barn tycker om. Just nu är det mycket dinosaurier och massor med mjukdjur med samma tema. Några extra kuddar att sitta på eller leka med.

Överkast är bra för att skydda sängkläderna om man vill sova en stund på dagen. Och det döljer sängen om man inte bäddat så noga när man vill ha tid för annat.

Kudde SKOGSFRÄKEN
Täcke STJÄRNBRÄCKA
Dra-på-lakan DVALA ljusgrön
Påslakanset JÄTTELIK Tyrannosaurus rex/Triceratops
Påslakanset JÄTTELIK blå
Överkast INDIRA rödorange
Kudde GRACIÖS
Mjukdjur THYRANNOSAURUS REX
Mjukdjur TRICERATOPS

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: