fbpx

Under sommaren har jag pendlat till och från jobbet med cykel, det blir cirka tre mil enkel resa. Jag har inte behövt passa busstider eller trängas på bussen och har fått frisk luft på köpet, perfekt när vi ska hålla avstånd.

Det ska finnas tid att hinna njuta av allt det vackra man ser. Jag har sett till att ha tidsmarginal för att kunna ta bilder av ett landskap där dimman ibland legat som ett tjockt stråk en bit över marken. Det man ser förändras snabbt, redan efter nästa kurva kan magin vara borta.

Plötsligt har jag i ögonvrån kunnat se något i det höga gräset, ett rådjur som betraktar mig från ett säkert avstånd. Ett par gånger har jag fumligt försökt få upp mobilen snabbt men då är det redan varit för sent.

Det har varit många fina kvällar och regn bara vid ett tillfälle och då ett ordentligt skyfall. Ibland har det blåst så jag fått trampa i nerförsbackar men det får man väl räkna som bonus, eller hur?

2 Comments

  1. Oj vad cyklar det du har förbrukat en stor hög av dem. Ja jag håller med dig att det var skönt att cykla till och från jobb. Cyklade själv i alla väder och med dubbat när det behövdes.

    1. En hel hög av cyklar, hade önskat att flera dem var mina – gamla och fina cyklar! Har alltid cyklat året runt tidigare men 3 mil sätter den den mest ihärdiga cyklisten på prov! Vi får väl se hur mycket snö den här vintern kan erbjuda.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism