fbpx

Som en skön avslutning på påskhelgen inledde vi i dag cykelträningen inför Vätternrundan nu när all snö och det mesta gruset är borta från vägarna. Men tyvärr verkar det också som om en del av konditionen är borta, så nu är det bara att nöta mil efter mil utöver de 4,5 som avverkades i dag på strax under 2 timmar.

Vätskeryggsäckarna från USWE känns riktigt bra då de verkligen sitter på plats ordentligt. Man märker knappt att man har en ryggsäck, men funderar om de räcker till för att få plats med lite värmande kläder då vi kommer cykla under hela natten? Vi har köpt nya västar som vi testade i dag, de var riktigt sköna och ventilerade på hela ryggen. De har ordentliga reflexer så man syns på vägarna, men tyvärr verkar det i alla fall som en del fordonsförare inte ser en alls. Det känns nästan som om många tycker det är en sport att köra om så nära som möjligt.

Jag måste också komma ihåg att göra en koll av utrustningen innan jag kör iväg, så man inte som jag upptäcker efter några mil att verktygsväskan ligger kvar hemma i garaget. Då är det bara att hoppas på att man slipper punkteringar eller andra missöden under cykelturen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism