I det enkla bor det vackra

Varje vardagsmorgon när jag vaknar längtar jag till de morgnar när jag är ledig. När jag kan gå upp tidigt men inte behöver. Att sätta sig vid köksbordet och känna doften från det nybryggda kaffet som Håkan nyss gjort. Han vet också att jag verkligen uppskattar vackert porslin och fina bestick. I mitt fall är inte vackert porslin synonymt med dyrt porslin men däremot vitt. Vitt porslin och inte plast, absolut inte plast. Besticken får gärna vara väl använda men samma här inget plast, inget färgglatt. Bara enkelt och vackert. Som jag ser det.

Håkan är bortrest och det är inte heller morgon. Så då tar jag fram mitt vita porslin och den vackra skeden och äter frukost fast klockan är 18.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: