Söndag med familjen

Den här helgen har det inte blivit mycket skidåkning p g a vädret. Istället har vi använt tiden till en del pappersarbete som också måste göras. På söndagen kom några av barnen över för att hälsa på och för att grilla korv. Så fram med en duk, porslin, ljuslyktor och pallar.

IMG_8622

Vi älskar verkligen våra härliga ljuslyktor och det här är en av tre. Vi brukar ha med några stycken i husbilen också och vi använder dem rätt så ofta.

 

Inspirerade av den mjuka kramsnön började strax en liten snögubbe ta form. En liten bit av en morot fick bli näsa, makaroner knappar och stenar ögon och mun. Gubben fick t o m lite hår av en grästova.

 

IMG_8614.jpg

Lille Sigge blev lite trött av den friska luften och sov en stund.

Den tuppluren blev inte lång och han tyckte det var mysigt med pulkaåkning och snöbollskastning.

I morgon börjar en ny vecka med många spännande aktiviteter, fortsättning följer..

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: