fbpx

I betalt samarbete med Bjursås Skicenter och Camping

Idag blir det en dag med vattenaktiviteter. Vi ska paddla SUP, kanot och åka trampbåt. Vi har två kanoter, en SUP och en trampbåt och vi är sex vuxna och två barn. Solen skiner och det blåser lite mer än vi hade önskat. Oskar, Johanna och Sigge ska paddla kanot. Carina ska paddla SUP och sedan paddla kanot med Håkan. Ida, Mattias och Vilmer ska åka trampbåt.

Efter en stund får vi avlösa Ida, Mattias och Vilmer eftersom trampbåten börjar ta in vatten. Det blåser ganska mycket så det är ingen lätt match att trampa tillbaka till bryggan i takt med att vattnet stiger i båten.

Ida, Mattias och Vilmer tar en av kanoterna istället.

Både Carina och Mattias provar SUP men idag blåser det för mycket och man får paddla på ordentligt för att inte driva tillbaka mot bryggan.

Vi beslutar oss istället för att bege oss till den lilla ön där vi tror att det är lugnare vatten. Oskar, Johanna och Mattias har redan paddlat iväg. Vi och Sigge följer efter men efter en bit somnar han och vi beslutar att vända tillbaka. Ida och Vilmer har redan gått i land.

Håkan tycker det är stabilare att testa SUP på bryggan till att börja med i alla fall.

Oskar provar fiskelyckan under kvällen i sjön vid campingplatsen.

Det blir lite SUP till kvällen istället när vinden mojnat. Vilken upplevelse att paddla SUP och sakta glida fram över sjön. Det här är något vi kommer att göra flera gånger.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism