fbpx

I betalt samarbete med Bjursås Skicenter och Camping

Vi har haft en härlig midsommarhelg på Bjursås Skicenter & Camping – bara 20 mil från Mälardalen. Här kan man bo i stuga, husvagn eller husbil med utsikt över sjön Bjursen som under midsommarhelgen haft en vattentemperatur på över 20 grader.

Campingen ligger vackert vid sjön Bjursen. Varje morgon har vi vaknat till sol och blå himmel. Den första platsen vi stod på var ojämn och vi bytte därför plats efter en natt. Trots begränsade öppettider i receptionen har det inte varit några problem med cyklar, kanoter, SUP m m.

Våra barn har bott i stugor och har lämnat följande recensioner;

Sovrummen är jättefina, bra att man kan öppna fönstren där.

Bra utemöbler, man kan sitta utomhus. Perfekt att man kan låsa fast barnvagn och cyklar i stolpen utanför. Litet minus att fönstren i vardagsrummet inte går att öppna och att det inte finns några persienner. Det är tre fönster men bara två gardiner. Det blir väldigt varmt när solen ligger på.

Jättebra med stort köksbord. Bra köksutrustning. Stor hall med mycket förvaring. Och jättebra med torkskåp även sommartid.

Personalen är jättetrevliga. Det är bra priser på glass, kostar som hemma.

Barnspärrar på spis/kamin saknas. Om man får diskborstar, diskhanddukar vill man veta att de är nya. En tydlig städinstruktion så man vet vilka städtrasor ska användas till vad, samt vilka rengöringsmedel som gäller.

Minus med bara tre TV-kanaler. Dålig/obefintlig internetanslutning.

Vi avslutar vår vistelse här med en runda med minigolf och som förväntat vinner Ida och Mattias. Vi som förlorade får skylla på de slitna banorna.

På hemsidan kan man välja aktiviteter för en aktiv vinter och en aktiv sommar. Frågan är bara hur ska man hinna med allt roligt?

Inlägg på bloggen från vinterns besök.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism