fbpx

Det är ett kärt återbesök på Åsa Camping & Havsbad som sedan 16 år drivs av våra vänner Annika och Peter Angergård. Det är nästan exakt 4 år sedan vi var här senast så nu var det verkligen dags igen.

Vi möts i receptionen av Annika och Peter som välkomnar oss varmt välkomna åter och ordnar sedan med allt det praktiska kring incheckning och information om var vi ska stå. När vi var här senast hade vi vår Dethleffs 7877 och då var det inte riktigt lika lätt att hitta en plats. Vår plåtis gör det betydligt enklare att få plats invid klipporna med utsikt mot havet.

Senare på kvällen tar vi en promenad utmed stranden och Åsa kustpromenad. Åsa kustpromenad är en 3,2 km lång promenad som går längs havet i Åsa, utanför Kungsbacka. Promenaden har fina vyer över havet och erbjuder möjlighet för bad och picknick. Den är avgränsad på båda sidor av staket och belysning finns längs med hela promenaden. 

Fredagen bjuder på sol vilket vi inte haft i överflöd denna sommar. Så det får bli en dag på stranden med sol, bad och SUP.

På Åsa camping är röda mattan utrullad för alla

Att få gå på röda mattan är väl inget man är direkt van vid, och framför allt inte i ett servicehus på en camping. Men detta får alla uppleva på Åsa Camping & Havsbad när man besöker det fräscha och väl utrustade servicehuset. Vi uppskattar mycket att det finns diskmöjligheter även utomhus.

Läs mer om vårt förra besök på Åsa Camping & Havsbad

Fakta om Åsa Camping & Havsbad

Besök anläggningens hemsida där ni hittar all tänkbar information som man kan behöva inför besöket samt möjlighet att boka plats. Klicka på länken till hemsidan här: Åsa Camping & Havsbad

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism