Caravan Stockholm 2019

Den här veckan har varit fylld av aktiviteter. På tisdagkvällen åkte vi upp till Ånnaboda och körde fyra/fem varv på konstsnöspåret. Nu börjar det närma sig öppet spår. Det som oroar mest just nu är om det blir för varmt och spåren körs sönder. Förra året var det precis tvärtom med -27 grader vid start.
Onsdag kväll var vi på på hotell Livin i Örebro för att delta på årsmöte med STF Örebro Lokalavdelning.
Fredag kväll åkte vi mot Kista för att under helgen vara på Caravan Stockholm 2019. Vilket vi kommer blogga om under helgen, med reportage om husbilar, husvagnar, resmål och allt annat som händer på mässan.
Nu råder ett lugn här på parkeringen utanför mässan där vi står ett antal husbilar. Middagen är snart klar att ätas, så vi önskar er alla en fortsatt trevlig fredagskväll.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: